Yritysinfo

Taustaa

Kajaanin ATK-Huolto Oy on perustettu vuonna 1990. Yritys on toiminut samalla liikeidealla perustamisesta saakka. Olemme huoltaneet ja korjanneet tuhansia tietokoneita ja oheislaitteita. Laitemyynti on ollut oleellinen osa toimintaa koko ajan. Toimintavalmiiksi asennetut laitteistokokonaisuudet ovat merkittävä osa laitemyynnistämme. Yrityksellä on kasvava määrä kanta-asiakkaita, pitkäaikaisimmat asiakassuhteet ovat kestäneet jo yli 20 vuotta.

Kajaanin ATK-Huolto Oy tänään

Nykyisin Kajaanin ATK-Huolto työllistää yhdeksän henkilöä. Palvelemme kuluttaja- ja yritysasiakkaitamme tietotekniikan ja tietoliikennetekniikan parissa. Huomattava osa liiketoimintaamme on maahantuojille, valmistajille ja huoltokumppaneille alihankintana tehtävät sopimus- ja takuuhuollot toimialueellamme.

Henkilökunnallamme on vahva tekninen koulutus ja pitkä työkokemus alalta. Koulutamme ja kurssitamme henkilöstöämme jatkuvasti uusimman tekniikan vaatimusten mukaisesti. Suoritamme työt asianmukaisesti varustetussa, ESD suojatuissa huoltotiloissamme Kajaanin keskustassa. Yrityksen nykyiset omistajat työskentelevät yrityksessä.

Hinnasto 1.2.2014

Huoltotyön tuntihinta 72 €/tunti sis. alv. 24%
Matkaveloitus Kajaanin kaupunkialueella 17 € sis. alv. 24 %
Matkaveloitus Kajaanin kaupunkialueen ulkopuolella (sis. työajan) 0,92 €/km sis. alv. 24 %